Ενθουσιασμένοι, καλωσορίζουμε στην TimeCenter την Lee Cooper, μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στο χώρο του denim fashion. Το 1908 ο Morris Cooper δημιούργησε το "Morris Cooper Factory", το οποίο αργότερα θα γίνει το διάσημο εμπορικό σήμα "Lee Cooper", αποκτώντας στην πορεία της influencers από το χώρο του Rock ‘n’ roll.

Καθώς χάρισε σε μεγάλα συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones αλλά και στους followers του Rock ‘n’ roll, μία ταυτότητα στο στυλ και οικειοποιήθηκε την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου τρόπου ζωής. Η μάρκα είναι πλέον γνωστή για την πλήρη lifestyle γκάμα της, που προσφέρει στο απαιτητικό κοινό τα πάντα, από τα headwear έως τα ρολόγια. Αντιπροσωπεύει το νεο-vintage στυλ το οποίο και απευθύνεται κυρίως σε νεαρό - στην ηλικία ή στην ψυχή - ακροατήριο.

Ενώ είναι κυρίως γνωστή για τα ρούχα και τα υποδήματα της, η μάρκα προσφέρει επίσης μια τεράστια γκάμα ρολογιών για όλους. Από ανδρικά και γυναικεία αναλογικά, παιδικά με πολύχρωμα σχέδια έως smart watches με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα ρολόγια Lee Cooper έχουν σχεδιαστεί για να είναι κομψά και λειτουργικά, με έμφαση στα ποιοτικά υλικά και τη δεξιοτεχνία. Οι τιμές των ρολογιών Lee Cooper μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο και τα χαρακτηριστικά, αλλά γενικά θεωρούνται προσιτά οικονομικές. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα στυλ, από casual έως επίσημη, οπότε θα υπάρχει κάτι που να ταιριάζει στο γούστο όλων. Συμπερασματικά, αν ψάχνετε για ένα κομψό, αξιόπιστο και οικονομικό ρολόι, τα ρολόγια Lee Cooper αξίζουν να δοκιμαστούν.

Τώρα πλέον πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω πάνω από 7000 σημείων πώλησης, συμπεριλαμβανομένων 500 monobrand καταστημάτων λιανικής πώλησης και Instore περίπτερα σε ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής πώλησης στον κόσμο.

Η TimeCenter έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση της μάρκας στην Ελλάδα και Κύπρο και έχει επωμισθεί το έργο να διευρύνει την φήμη της πέρα από το νεανικό κοινό και σε αυτούς που διατηρούν μία νεανική καρδιά!