Φθίνουσα Ταξινόμηση

8 Άρθρο

Ετικέτες:

Ενθουσιασμένοι, καλωσορίζουμε στην TimeCenter την Lee Cooper, μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στο χώρο του denim fashion. Το 1908 ο Morris Cooper δημιούργησε το "Morris Cooper Factory", το οποίο αργότερα θα γίνει το διάσημο εμπορικό σήμα "Lee Cooper", αποκτώντας στην πορεία της influencers από το χώρο του Rock ‘n’ roll. Καθώς χάρισε σε μεγάλα συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones αλλά και στους followers του Rock ‘n’ roll, μία ταυτότητα στο στυλ και οικειοποιήθηκε την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου τρόπου ζωής.Read More

Ετικέτες:

Περήφανα και με πολύ χαρά, καλωσορίζουμε στην TimeCenter την D1 MILANO, το νέο Ιταλικό brand ρολογιών που φέρει το αέρα της χρυσής δεκαετίας των 70’s της Ιταλικής μόδας με έναν απόλυτα δημιουργικό, αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ και λειτουργικό τρόπο στην σύγχρονη εποχή....Read More

Ετικέτες:

Η JCOU, ως το πλέον απόλυτα γυναικείο brand που εμπνέεται από το δυναμισμό και την ανεξαρτησία της σύγχρονης γυναίκας, έμπρακτα στηρίζει τα δικαιωμάτα της και συμβάλει όπου, όποτε και όσο περισσότερο μπορεί για το σκοπό αυτό.Read More

Ετικέτες:

Με μεγάλο ενθουσιασμό η TimeCenter σας παρουσιάζει την νέα συλλογή Police x BATMAN LIMITED EDITION!! Μια συλλογή τριών μοναδικών ρολογιών με μόνο 10.000 αριθμημένα κομμάτια παγκόσμιας παραγωγής, εμπνευσμένα από τα στοιχεία της ολοκαίνουργιας ταινίας, THE BATMAN, που αντιπροσωπεύουν έντεχνα τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας!!

Read More

Ετικέτες:

Η Timecenter με χαρά και περηφάνια παρουσιάζει το νέο επετειακό ρολόι GREEK LIMITED EDITION WATCH, αφιερωμένο στην ελληνική επανάσταση του 1821.

Read More

Ετικέτες:

Ήταν μία αξέχαστη βραδιά! Και η LeDom ήταν εκεί! Την Παρασκευή 29 Μαϊου 2020, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πλυμήρισε μουσική και χαρούμενες στιγμές τους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την συχνότητα του MEGA.

Read More

Ετικέτες:

Μια υπέροχη μουσική βραδιά μας χάρισε χθες, Παρασκευή 29 Μαϊου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο MEGA, ως οικοδεσπότης της εκπομπής που έφερε το όνομά του «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Read More

Ετικέτες:

H Timecenter για τρίτη συνεχή χρονιά, έδωσε το παρόν στην μεγαλύτερη ετήσια επιχειρηματική συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, Athens International Jewellery Show, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo στην Αττική.  

Read More
Φθίνουσα Ταξινόμηση

8 Άρθρο