Μια υπέροχη μουσική βραδιά μας χάρισε χθες, Παρασκευή 29 Μαϊου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο MEGA, ως οικοδεσπότης της εκπομπής που έφερε το όνομά του «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Με θερμό καλωσόρισμα ο λαμπερός καλλιτέχνης μας ξεσήκωσε και μας υποσχέθηκε μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική.

«Πάμε να περάσουμε όμορφο βράδυ απόψε! Πάμε μαέστρο! Μου λείψατε! Γεια στους τηλεθεατές μας! Καλώς ήρθατε! Ξανανταμώσαμε παιδιά! Μαζί μέχρι το τέλος απόψε! Πόσο χαίρομαι που τα λέμε απόψε. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία μετά από καιρό να ξαναβρεθώ μαζί σας. Θέλω να ευχαριστήσω το MEGA που μας έδωσε την ευκαιρία αυτή. Μόνο που για εμένα απόψε δεν είναι απλά ένα live. Είναι ένα ταξίδι στο χρόνο με αγαπημένους συνεργάτες, αλλά και ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης που ξεκινάει από το παρελθόν και καταλήγει στο σήμερα. Οι δύο σχεδόν μήνες στο σπίτι έγιναν η αφορμή για να κάνω και εγώ τη δική μου ενδοσκόπηση και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα τραγούδι που επέλεξα τη σημερινή μέρα να το μοιραστώ μαζί σας, και που εκφράζει νομίζω αυτό που όλοι οι Έλληνες κρύβουμε βαθιά μέσα μας»

Κωνσταντίνος Αργυρός 

Έχοντας ανεβασμένη διάθεση ο γνωστός καλλιτέχνης, και πλέον brand ambassador της LeDom μας ξεσήκωσε και μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του και το αυθεντικό του χαμόγελο, κάνοντας μας να μην θέλουμε να χάσουμε ούτε λεπτό από τις εκπληκτικές ερμηνείες του.

Ο Κωνσταντίνος Αργύρος μας προσέφερε ενα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος στην αρχή της βραδιάς η χθεσινή συναυλία ήταν ένα ταξίδι στο χρόνο. Συνταξιδιώτες του στο χρόνο ήταν οι σπουδαίοι και καταξιωμένοι συνάδελφοι του, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Φουρέιρα. Η όμορφη παρέα μας διασκέδασε με αποκλειστικές μουσικές συναντήσεις, αλλά και προσωπικές συνεντεύξεις, στις οποίες μίλησαν για τον πολιτισμό, για το παρελθόν και την ιστορία τους, για τους στόχους τους και εκμυστηρεύτηκαν στον αγαπητό συνάδελφό τους τις στιγμές που πέρασαν στην καραντίνα, η οποία στάθηκε αφορμή για ενδοσκόπηση και προσδοκία για νέα ξεκινήματα.

TIME TO RESTART

Με ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια του για τη συμβολή του στο πολιτισμό μας, τίμησε ο Κωνσαντίνος Αργυρός το Δημήτρη Μητροπάνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν τραγούδια παλιά και καινούρια, όπως το ντουέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Νατάσα Θεοδώριδου το «Λάθος μου», μεγάλες επιττυχίες των Πυξ - Λαξ με τον Μπάμπη Στόκα, η διασκευή του «Fuego» από την Ελένη Φουρέιρα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε επίσης λίγο πριν το τέλος της μουσικής βραδιάς, για πρώτη φορά στο MEGA, το νέο του τραγούδι «Αθήνα μου».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του ρολόι LeDom της collection Principal.

Στο τέλος, ευχαρίστησε το MEGA, τους μουσικούς της μπάντας του, την εταιρεία LeDom και την εταιρεία παραγωγής του Panik Records, και μας αποχαιρέτησε με το τραγούδι του «Μαζί σου».

Ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας, την υπέροχη φιλοξενία του MEGA και ευχόμαστε να μας χαρίζει πάντα τέτοιες επιτυχημένες βραδιές.



Παρακολουθήστε όλη τη χθεσινή συναυλία στην επίσημη ιστοσελίδα του MEGA πατώντας εδώ.