Με μεγάλο ενθουσιασμό η TimeCenter σας παρουσιάζει την νέα συλλογή Police x THE BATMAN LIMITED EDITION!! Μια συλλογή τριών μοναδικών ρολογιών με μόνο 10.000 αριθμημένα κομμάτια παγκόσμιας παραγωγής, εμπνευσμένα από τα στοιχεία της ολοκαίνουργιας ταινίας, THE BATMAN, που αντιπροσωπεύουν έντεχνα τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας!!


Μια συλλογή τριών μοναδικών ρολογιών με μόνο 10.000 κομμάτια παγκόσμιας παραγωγής, εμπνευσμένα από τα στοιχεία της ολοκαίνουργιας ταινίας, THE BATMAN, που αντιπροσωπεύουν έντεχνα τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας:

Tο alter ego του Bruce Wayne, ο μασκοφόρος εκδικητής γνωστός ως ο BATMAN.

Η αινιγματική νέα ανερχόμενη περσόνα, Vengeance.

Αλλά και την πόλη όπου διαδραματίζεται η περιπέτεια: η γεμάτη εγκλήματα Gotham City.

To trailer της Police x THE BATMAN έχει ήδη κυκλοφορήσει online.
Θα γίνεται προβολή του στα Village Cinemas πριν την προβολη της ταινιας BATMAN σε 60 αίθουσες και παράλληλα θα υπάρξει μεγάλη προώθηση στα social media.
Η συλλογή ρολογιών Police x THE BATMAN συνδυάζοντας ένα δυνατό και σκοτεινό σύνολο εμπνευσμένο από τους αγαπημένους χαρακτήρες των θαυμαστών του BATMAN, προσφέρει μια ισχυρή δήλωση στυλ, που θα αρέσει τόσο στους λάτρεις του ωρολογίου όσο και στους λάτρεις του BATMAN
Όλα τα ρολόγια της περιορισμένης έκδοσης διατίθενται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουτί με ανάγλυφο το μισό Batwing στο μαύρο εξωτερικό μανίκι. Η θήκη στο εσωτερικό, που στεγάζει το ρολόι, είναι ένα 3D half Batwing από ανθρακονήματα, το οποίο, αφού ανοίξει, ολοκληρώνει το πλήρες σχέδιο του Batwing με το λογότυπο Police x THE BATMAN. Η υφή της θήκης είναι εμπνευσμένη από το Batsuit.

Κάθε κουτί συνοδεύεται από έναν φάκελο με πράσινο γράμμα, όπως αυτό στην ταινία. Ο φάκελος περιέχει το γράμμα αυθεντικότητας του ρολογιού και στιγμιότυπα από την ταινία.  
Με κάθε αγορά ρολογιού Police x THE BATMAN Limited Edition διατίθονται δωρεάν, το αποκλειστικό μπρελόκ Bat mask και η τσάντα Police x THE BATMAN, έως το τέλος Μαρτίου, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους διεθνώς από τις 2 Μαρτίου 2022. 

Τα ρολόγια είναι περιορισμένης έκδοσης (μόνο 10.000 παγκοσμιώς) και είναι αριθμημένα. 

Λόγω μεγάλης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.