H TimeCenter για τρίτη συνεχή χρονιά, έδωσε το παρόν στην μεγαλύτερη ετήσια επιχειρηματική συνάντηση του κλάδου του κοσμήματος και των ωρολογίων, Athens International Jewellery Show, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo στην Αττική.



Στην Athens International Jewellery Show 2020 συμμετείχαν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι κοσμημάτων και ωρολογίων. Συνολικά πάνω πάνω από 270 επιχειρήσεις, κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες, όπως Γερμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο παρευρέθηκαν στην έκθεση.



H TimeCenter, συμμετείχε στην έκθεση σε ένα περίπτερο 70τμ, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες collection για τις μάρκες που αντιπροσωπεύει, Le Dom, JCou, Roamer, Adidas, Nixon, Nautica, Police και Timberland, σε πλήθος επισκεπτών. Εντυπωσιακό ενδιαφέρον έδειξε το κοινό, στην ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε για τις Spring Summer 2020 collection της μάρκας Le Dom.



LE DOM STAND  ROAMER STAND



KONSTANTINOS ARGYROS



Με τη παρουσία του τίμησε την TimeCenter, o γνωστός καλλιτέχνης και ambassador της Le Dom, Κωνσταντίνος Αργυρός. Συνδιαλλέχθηκε με όλους τους παρευρισκόμενους, τους μετέφερε και μετέδοσε τις αξίες της Le Dom και φωτογραφήθηκε μαζί τους.



Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία συνεργατών, καθώς και φίλων, χάρη στους οποίους δημιουργήθηκε ένα «ζεστό» κλίμα στο περίπτερό και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης.




Η ομάδα της TimeCenter σας ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκεφθήκατε το περίπτερο συμμετοχής της στην Athens International Jewellery Show και υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθειά της για υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες έχοντας την ώθηση από τη δύναμη που άντλησε κατά τη διάρκεια αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης.